zondag 31 oktober 2010

Het spook in het Oude Station

Griezelen...
Da's waar het dit weekend allemaal om draait. Griezelen en spoken en.... FEESTJE!!! 
Natuurlijk was dit de ideale gelegenheid om eens stevig uit de bol te gaan! Halloween wordt hier duidelijk veel harder gevierd dan bij ons en ze weten hier ook duidelijk hoe ze dat moeten doen! ;) 
Toen vrijdag de avond nog jong was, kwamen onze vriendinnen naar ons appartement om daar al wat 'voor te drinken'. Daarna vertrokken we naar het 'Vecchia Stazione', het Oude Station, om er mee te gaan griezelen. Het werd een geslaagde nacht. Spijtig genoeg voor sommigen onder ons, een feestje waar een kater aan overgehouden werd... Wijn en wodka is niet de ultieme combinatie blijkbaar...
Resultaat was een beetje een zwaar hoofd de volgende voormiddag maar na een stevig middagmaal was dat alweer helemaal vergeten! 
Hier de foto's van het feestje, meer foto's vinden jullie op mijn facebook! :) 
Foto van het 'voordrinken' in Eline's kamer
Foto op het feestje, al heel laat in de nacht
Dus, om even op te sommen, vrijdag was Halloweenparty; zaterdag was een lazy Saturday met als avondeten een lekkere afhaalpizza en een goed glas Coca Cola, want geef toe wie heeft nu zin om te koken na zo'n feestje! ;) 
En mijn zondag heb ik gespendeerd aan een extra uurtje slaap (ah ja, de klok werd vannacht verzet), mijn bachelorpaper en het veldrijden! Ik mag weer met superveel trots aankondigen dat mijn streekgenoten het daar in Zonhoven weer netjes voor elkaar hebben gekregen. Stybar gewonnen en naast hem op de tweede plek op het podium, Kevin Pauwels! Jippie! Knappe wedstrijd, trouwens, amai! Toen ik het interview met Jos Pauwels hoorde en daarna dat met Bart Aernouts en Kevin Pauwels, drong het tot me door hoezeer ik het Kalmthoutse en Essense dialect begin te missen, gek he! Maar 't is toch zo'n schoon taaltje, dat van de Noorderkempen! :) 
Morgen komen Eline's ouders en broertje naar hier voor een weekje en volgende zaterdag mag ik mijn mams hier verwelkomen! Oh, wat wilde ik dat het al volgende week was! :) 

Tot de volgende en geniet van een extra vrije dag morgen! 
Tot ik jullie weer spreek: 
Halloween wraps fear in innocence,
As though it were a slightly sour sweet.
Let terror, th
en, be turned into a treat...
                                                            ~ Nicholas Gordon

X

1 opmerking:

  1. Zo leuk, een halloweenfeestje! Het ziet er plezant uit op je foto's :) en ideaal om al je pech van de voorbije week te vergeten. Hier wordt het niet echt gevierd, je moet echt zoeken naar halloweendecoratie in de winkels.

    Knuffel! xxx

    BeantwoordenVerwijderen