donderdag 4 november 2010

Van kleine ergernissen...

Ciao!

Zoals sommigen onder jullie al gezien hebben op facebook, was ik deze week heel even met verstomming geslagen. Ons huisgenootje, Olga, heeft de nogal vervelende gewoonte van altijd in het midden van de nacht in de douche te gaan. Ik slaap vlak naast de badkamer, dus ik word elke keer wakker en je weet wel wat het horen van stromend water teweeg kan brengen, dus meestal kan 'k nog eens uit mijn bed ook.
Nu, ik ben niet iemand die gemakkelijk op iemand afstapt om te zeggen 'doe dit of dat eens niet', wat dat betreft ben ik nogal 'chicken', ook al erger ik me er blauw aan.
Eerder deze week had ik me dus voorgenomen om er iets van te zeggen. Die bewuste avond kwam ze weer binnen 'doe eens dit, doe eens dat', ik werd al een beetje nijdig... Je moet voor de rest van het verhaal even weten dat geen van beide onze huisgenootjes ooit fatsoenlijk afwast, laat staan alles terug in de kast zet, de keuken is meestal een grote puinhoop! Ook hier ergeren we ons allebei blauw aan.
Later die avond stond ik af te wassen, ik droogde de potten af toen ze naast me kwam staan. "Je moet dat wel nog eens afspoelen, hoor, wat zo is dat niet hygiënisch...", er hing nog zo'n beetje schuim aan de buitenkant van de pot, zo van dat natte schuim, dat er ook heus wal af gaat als je de pot afdroogt! En niet hygiënisch, are you f***ing kidding me, potten die niet afgewassen zijn of maar 'half z'n gat', dat is niet hygiënisch!!! Oooh, ik was echt zoooo kwaad dat ik alles in stilte voort heb opgeruimd, m'n spullen snel heb gepakt en zonder iets te zeggen vertrokken ben richting een paar vriendinnen waarmee ik naar de salsales ging. En ondertussen heeft dit 'chicken' haar nog altijd niet gevraagd om niet meer te douchen in het midden van de nacht!

De salsales, by the way, was wel heel leuk! Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. :)

Alla prossima!
En tot ik jullie weer spreek:
I'll learn to not make the little things get me!

X

5 opmerkingen:

  1. Als je het gewoon beleefd vraagt zal ze er toch wel rekening mee houden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ma wat een trien seg! Als zij commentaar heeft op jouw afwassen, dan houdt niks je nog tegen om tegen haar iets te zeggen van dat douchen, vind ik toch. Wie douchet er nu 's nachts..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb hetzelfde voor, ik klaag ook constant tegen iedereen... behalve tegen wie ik zou moeten klagen dus! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. No balls no glory, zeg ik altijd (of toch vanaf nu). Go Xana en Leen!

    BeantwoordenVerwijderen